Contact

Contact Opnemen met Lemmens Marketing

Lemmens Marketing
Bastinglaan 105
7006 EJ Doetinchem

KvK75111969
BTWNL001549898B76  Wat zeggen anderen?

  • Avatar Marketing Factstory ★★★★★ 8 maanden geleden
   Hans ondersteunt ons marketingteam vanuit zijn advies op het gebied van SEO en SEA. Zijn actieve houding, zijn meedenken, maar vooral zijn kijk van buiten naar binnen maakt hem super waardevol als aanvulling op ons team.
  • Avatar Monique Samsen ★★★★★ 8 maanden geleden
   Vanaf de start verliep de samenwerking met Hans erg prettig: hij vertaalde mijn wensen, dacht actief mee en werkte helder, overzichtelijk, zeer vriendelijk en snel. En met resultaat: een communicatieve website die veel makkelijker gevonden … Lees verder wordt: ik heb sindsdien veel meer klanten die via die route binnenkomen. Het werk van Hans betaalt zich driedubbel terug!
  • Avatar Michael Basten ★★★★★ 10 maanden geleden
   Ik was opzoek naar een goede tekst (seo) schrijver voor mijn website en ben bij Lemmers Marketing uitgekomen. Hans is een fijne persoonlijkheid met oor en oog voor mijn wensen. Aangezien ik nogal wat vragen had, heeft hij hier alle tijd … Lees verder voor genomen en de website gevuld naar mijn wensen.
   Ben je opzoek naar een SEA / SEO Specialist en tekstschrijver met oog voor de klant, dan zou ik Hans van Lemmens Marketing van harte aan willen bevelen.