Contact

Ik heb onlangs besloten om m’n dienstverlenende activiteiten voor Lemmens Marketing voor onbepaalde tijd te pauzeren en me volledig te focussen op m’n blog: www.spellenwijs.nl

Tot nadere orde neem ik dus geen nieuwe opdrachten aan.

Contact Opnemen met Lemmens Marketing

Lemmens Marketing
Bastinglaan 105
7006 EJ Doetinchem

KvK75111969
BTWNL001549898B76  Wat zeggen anderen?

  • Avatar Koen van Swaemen ★★★★ in de afgelopen week
   Wij (Tieleman Zwembad- en Hydrotechniek) hebben de samenwerking als prettig ervaren, ondanks de bijzondere periode waarin wij elkaar weinig face-to-face konden zien. Wij vonden het met name fijn dat er veel werd meegedacht bij het ontwikkelen … Lees verder van de webteksten en dat er een kritische blik werd geworpen op de stukken. De snelle reactietijd hebben wij ook als prettig ervaren, hierdoor waren wij in staat om snel te schakelen en door te pakken.
  • Avatar 999 Games B.V. ★★★★★ 2 maanden geleden
   Hans Lemmens heeft onze ogen goed geopend voor SEO. Met specifieke vragen kwamen we bij hem, maar ondanks dat hebben we op zijn aanraden ook de basis behandeld. Blij dat we niet bij ons probleem zijn gebleven. Dit heeft ons veel opgeleverd. … Lees verder Mocht je begeleidt willen worden terwijl je met je werk bezig bent, dan ben je bij Hans aan het juiste adres.
  • Avatar Marketing Factstory ★★★★★ 11 maanden geleden
   Hans ondersteunt ons marketingteam vanuit zijn advies op het gebied van SEO en SEA. Zijn actieve houding, zijn meedenken, maar vooral zijn kijk van buiten naar binnen maakt hem super waardevol als aanvulling op ons team.