SEO Copywriter / Tekstschrijver inhuren?

Vind je het moeilijk om teksten voor je website, blog of social media te schrijven? Heb je geen tijd? Of weet je niet zo goed hoe je zogenoemde ‘SEO teksten’ moet maken? Laat mij je helpen! Met mijn ervaring creëren we precies de teksten die jij zoekt!

Copywriter Teksten Laten Schrijven

Wat kan ik zoal voor je schrijven?

Er zijn verschillende soorten online teksten. Denk maar eens aan:

 • Teksten over diensten en producten
 • Blogartikelen
 • Social Media berichten
 • En meer…

Als copywriter heb ik ervaring met al deze soorten teksten. En ja, ik schrijf ze dus ook graag voor jou!

Copywriting Symbool - Lemmens Marketing

Of schrijf je liever zelf?

Hoewel ik voor jou kan schrijven, kan ik je ook leren hoe je zelf goede webteksten maakt. Daarnaast kan ik in plaats van volledige teksten schrijven ook jouw teksten redigeren. Dit is vaak een kostenbesparende werkwijze!

SEO Symbool - Lemmens Marketing

Teksten voor bezoekers én zoekmachines

Mijn teksten schrijf ik altijd met het oog op je bezoekers, je potentiële klanten. Daarnaast optimaliseer ik teksten zó, dat je er ook meer bezoekers mee zult realiseren via zoekmachines zoals Google en Bing.

Spellenwijs.nl Logo

Jarenlange ervaring als copywriter en SEO specialist

Ik heb sinds 2011 aan zowel bureau- als klantzijde gewerkt als copywriter. Tevens ben ik in 2016 mijn eigen blog over gezelschapsspellen, www.spellenwijs.nl, begonnen. Ideaal om mijn schrijfvaardigheden te blijven oefenen!

Wordpress & Magento Logos (Transparant)

Teksten plaatsen in bekende CMS systemen

Last but not least; ik heb ervaring met de veelgebruikte CMS systemen, waaronder WordPress en Magento. Het invoeren van teksten in deze systemen is dus iets waar ik je ook prima bij kan helpen.

Wat zeggen anderen?

 • Avatar Marketing Factstory ★★★★★ een maand geleden
  Hans ondersteunt ons marketingteam vanuit zijn advies op het gebied van SEO en SEA. Zijn actieve houding, zijn meedenken, maar vooral zijn kijk van buiten naar binnen maakt hem super waardevol als aanvulling op ons team.
 • Avatar Monique Samsen ★★★★★ een maand geleden
  Vanaf de start verliep de samenwerking met Hans erg prettig: hij vertaalde mijn wensen, dacht actief mee en werkte helder, overzichtelijk, zeer vriendelijk en snel. En met resultaat: een communicatieve website die veel makkelijker gevonden … Lees verder wordt: ik heb sindsdien veel meer klanten die via die route binnenkomen. Het werk van Hans betaalt zich driedubbel terug!
 • Avatar Michael Basten ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik was opzoek naar een goede tekst (seo) schrijver voor mijn website en ben bij Lemmers Marketing uitgekomen. Hans is een fijne persoonlijkheid met oor en oog voor mijn wensen. Aangezien ik nogal wat vragen had, heeft hij hier alle tijd … Lees verder voor genomen en de website gevuld naar mijn wensen.
  Ben je opzoek naar een SEA / SEO Specialist en tekstschrijver met oog voor de klant, dan zou ik Hans van Lemmens Marketing van harte aan willen bevelen.

Bekijk alle beoordelingen op Google Schrijf een beoordeling

Interesse in mijn SEO copywriting diensten?

Ik ben gevestigd in Doetinchem, maar bied mijn copywriting diensten natuurlijk ook elders aan. Wil je dus eens kennismaken, heb je nog vragen of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op!