SEA Specialist (Doetinchem) inhuren?

Met SEA (Search Engine Advertising) kun je relatief eenvoudig zichtbaarheid creëren voor je bedrijf, meer bezoekers op je website krijgen én natuurlijk meer klanten binnenhalen. Een verantwoorde aanpak is hierbij natuurlijk wel cruciaal (het gaat immers om jouw geld). En daar help ik je graag bij!

Hoe kan ik je helpen met SEA?

Voordat we kunnen adverteren met Google Ads (voorheen Google AdWords), ga ik eerst samen met jou bepalen wat je doelen zijn. Wil je…

  • …meer verkopen?
  • …meer telefoontjes?
  • …meer nieuwsbriefabonnees?

Of misschien heb je wel een heel ander doel? Als je doel eenmaal is bepaald, zorg ik ervoor dat we behaalde resultaten kunnen meten en analyseren.

ROI Symbool Lemmens Marketing

Hoge opbrengst, lage kosten

Vervolgens zal ik diverse campagnes met advertenties opzetten. Idealiter blijf ik deze regelmatig optimaliseren. Want juist zo kunnen we met zo laag mogelijke kosten, een zo hoog mogelijk conversiepercentage halen.

Advies & Uitvoering Symbool - Lemmens Marketing

Advies en uitvoering op maat

Ik stem mijn dienstverlening af op jouw wensen. Wil je dat ik een adviserende rol op me neem en jij de SEA werkzaamheden uitvoert? Geen probleem. Of wil je juist dat ik aan de knoppen draai? Dan kan ook!

Google Ads Gecertificeerd Lemmens Marketing

Ervaren & Google Ads Gecertificeerd

Sinds 2011 (begonnen bij De Nieuwe Zaak) heb ik ervaring met marketing in zoekmachines. Mijn kernexpertise is SEO, maar adverteren in zoekmachines heeft hier veel raakvlakken mee. Uiteraard ben ik Google Ads gecertificeerd en kan ik Google Ads op zo een manier inzetten dat het aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

Resultaten analyseren met SEA Specialist

Kleinschalig en persoonlijk

Je hebt bij mij niet te maken met een groot SEA bureau, maar met een eenmanszaak. Je hebt niet te maken met noodzakelijke protocollen, meerdere contactpersonen en een relatief hoog uurtarief. Maar juist met een kleinschalige en persoonlijke dienstverlening. Vanaf de kennismaking tot aan de evaluatie schakel je met mij.

Interesse in mij als SEA specialist?

Ik ben gevestigd in Doetinchem, maar bied mijn SEA diensten natuurlijk ook elders aan. Wil je dus eens kennismaken, heb je nog vragen of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op!