SEO Specialist (Doetinchem) inhuren?

Goed gevonden worden in zoekmachines is als het hebben van een A-locatie in het stadscentrum. Je hoeft niet extra te adverteren; potentiële klanten wandelen tóch wel binnen. Met mijn ervaring als SEO specialist realiseren we een stabiele stroom van potentiële klanten naar je website waar je nog jaren profijt van hebt.

Zoekresultaten Lemmens Marketing

Wat kan ik voor je doen?

 • Technische analyse van je website
 • Hulp bij een website migratie
 • Onderzoek naar zoekwoorden
 • Navigatiestructuur optimaliseren
 • Content redigeren of schrijven
 • En nog veel meer…

Dit zijn slechts voorbeelden, want elk traject zal anders zijn. Het doel is wel altijd hetzelfde: zorgen voor goede posities in zoekmachines als Google en Bing.

Advies & Uitvoering Symbool - Lemmens Marketing

Van advies tot uitvoering

Zoek je een SEO specialist die advies geeft en pak je daarna liever zelf de uitvoerende werkzaamheden op? Geen probleem. Wil je juist iemand die (ook) de uitvoering op zich neemt? Dat kan ook. Ik neem de rol aan die jij wenst.

Grafiek Lemmens Marketing

Jarenlange SEO ervaring

Ik heb als SEO specialist in Doetinchem aan bureauzijde (De Nieuwe Zaak) én klantzijde (Haarshop.nl) gewerkt. Ik beschik dus niet alleen over SEO kennis, maar weet ook hoe je dit in de praktijk goed kunt toepassen. Bovendien geeft mijn eigen blog, Spellenwijs.nl, me veel inzichten in wat wel en niet werkt op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Resultaten analyseren met SEO Specialist

Kleinschalig & persoonlijk

Tevens ben ik geen ‘groot SEO bureau’. Niks ten nadele van hun werk, maar je zit er vaak vast aan interne protocollen, meerdere contactpersonen en een hoger uurtarief. Bij mij is het kleinschaliger en persoonlijker. Vanaf de kennismaking tot aan het analyseren van de resultaten schakel je alleen met mij.

Wat zeggen anderen?

 • Avatar Marketing Factstory ★★★★★ 8 maanden geleden
  Hans ondersteunt ons marketingteam vanuit zijn advies op het gebied van SEO en SEA. Zijn actieve houding, zijn meedenken, maar vooral zijn kijk van buiten naar binnen maakt hem super waardevol als aanvulling op ons team.
 • Avatar Monique Samsen ★★★★★ 8 maanden geleden
  Vanaf de start verliep de samenwerking met Hans erg prettig: hij vertaalde mijn wensen, dacht actief mee en werkte helder, overzichtelijk, zeer vriendelijk en snel. En met resultaat: een communicatieve website die veel makkelijker gevonden … Lees verder wordt: ik heb sindsdien veel meer klanten die via die route binnenkomen. Het werk van Hans betaalt zich driedubbel terug!
 • Avatar Michael Basten ★★★★★ 10 maanden geleden
  Ik was opzoek naar een goede tekst (seo) schrijver voor mijn website en ben bij Lemmers Marketing uitgekomen. Hans is een fijne persoonlijkheid met oor en oog voor mijn wensen. Aangezien ik nogal wat vragen had, heeft hij hier alle tijd … Lees verder voor genomen en de website gevuld naar mijn wensen.
  Ben je opzoek naar een SEA / SEO Specialist en tekstschrijver met oog voor de klant, dan zou ik Hans van Lemmens Marketing van harte aan willen bevelen.

Bekijk alle beoordelingen op Google Schrijf een beoordeling

Interesse in mij als SEO specialist?

Ik ben gevestigd in Doetinchem, maar bied mijn SEO diensten natuurlijk ook elders aan. Wil je dus eens kennismaken, heb je nog vragen of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op!