SEO Specialist (Doetinchem) inhuren?

Goed gevonden worden in zoekmachines is als het hebben van een A-locatie in het stadscentrum. Je hoeft niet extra te adverteren; potentiële klanten wandelen tóch wel binnen. Met mijn ervaring als SEO specialist realiseren we een stabiele stroom van potentiële klanten naar je website waar je nog jaren profijt van hebt.

Zoekresultaten Lemmens Marketing

Wat kan ik voor je doen?

 • Technische analyse van je website
 • Hulp bij een website migratie
 • Onderzoek naar zoekwoorden
 • Navigatiestructuur optimaliseren
 • Content redigeren of schrijven
 • En nog veel meer…

Dit zijn slechts voorbeelden, want elk traject zal anders zijn. Het doel is wel altijd hetzelfde: zorgen voor goede posities in zoekmachines als Google en Bing.

Advies & Uitvoering Symbool - Lemmens Marketing

Van advies tot uitvoering

Zoek je een SEO specialist die advies geeft en pak je daarna liever zelf de uitvoerende werkzaamheden op? Geen probleem. Wil je juist iemand die (ook) de uitvoering op zich neemt? Dat kan ook. Ik neem de rol aan die jij wenst.

Grafiek Lemmens Marketing

Jarenlange SEO ervaring

Ik heb als SEO specialist in Doetinchem aan bureauzijde (De Nieuwe Zaak) én klantzijde (Haarshop.nl) gewerkt. Ik beschik dus niet alleen over SEO kennis, maar weet ook hoe je dit in de praktijk goed kunt toepassen. Bovendien geeft mijn eigen blog, Spellenwijs.nl, me veel inzichten in wat wel en niet werkt op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Resultaten analyseren met SEO Specialist

Kleinschalig & persoonlijk

Tevens ben ik geen ‘groot SEO bureau’. Niks ten nadele van hun werk, maar je zit er vaak vast aan interne protocollen, meerdere contactpersonen en een hoger uurtarief. Bij mij is het kleinschaliger en persoonlijker. Vanaf de kennismaking tot aan het analyseren van de resultaten schakel je alleen met mij.

Wat zeggen anderen?

 • Avatar Koen van Swaemen ★★★★ in de afgelopen week
  Wij (Tieleman Zwembad- en Hydrotechniek) hebben de samenwerking als prettig ervaren, ondanks de bijzondere periode waarin wij elkaar weinig face-to-face konden zien. Wij vonden het met name fijn dat er veel werd meegedacht bij het ontwikkelen … Lees verder van de webteksten en dat er een kritische blik werd geworpen op de stukken. De snelle reactietijd hebben wij ook als prettig ervaren, hierdoor waren wij in staat om snel te schakelen en door te pakken.
 • Avatar 999 Games B.V. ★★★★★ 2 maanden geleden
  Hans Lemmens heeft onze ogen goed geopend voor SEO. Met specifieke vragen kwamen we bij hem, maar ondanks dat hebben we op zijn aanraden ook de basis behandeld. Blij dat we niet bij ons probleem zijn gebleven. Dit heeft ons veel opgeleverd. … Lees verder Mocht je begeleidt willen worden terwijl je met je werk bezig bent, dan ben je bij Hans aan het juiste adres.
 • Avatar Marketing Factstory ★★★★★ 11 maanden geleden
  Hans ondersteunt ons marketingteam vanuit zijn advies op het gebied van SEO en SEA. Zijn actieve houding, zijn meedenken, maar vooral zijn kijk van buiten naar binnen maakt hem super waardevol als aanvulling op ons team.

Bekijk alle beoordelingen op Google Schrijf een beoordeling

Interesse in mij als SEO specialist?

Ik ben gevestigd in Doetinchem, maar bied mijn SEO diensten natuurlijk ook elders aan. Wil je dus eens kennismaken, heb je nog vragen of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op!