SEO Specialist (Doetinchem) inhuren?

Goed gevonden worden in zoekmachines is als het hebben van een A-locatie in het stadscentrum. Je hoeft niet extra te adverteren; potentiële klanten wandelen tóch wel binnen. Met mijn ervaring als SEO specialist realiseren we een stabiele stroom van potentiële klanten naar je website waar je nog jaren profijt van hebt.

Zoekresultaten Lemmens Marketing

Wat kan ik voor je doen?

  • Technische analyse van je website
  • Hulp bij een website migratie
  • Onderzoek naar zoekwoorden
  • Navigatiestructuur optimaliseren
  • Content redigeren of schrijven
  • En nog veel meer…

Dit zijn slechts voorbeelden, want elk traject zal anders zijn. Het doel is wel altijd hetzelfde: zorgen voor goede posities in zoekmachines als Google en Bing.

Advies & Uitvoering Symbool - Lemmens Marketing

Van advies tot uitvoering

Zoek je een SEO specialist die advies geeft en pak je daarna liever zelf de uitvoerende werkzaamheden op? Geen probleem. Wil je juist iemand die (ook) de uitvoering op zich neemt? Dat kan ook. Ik neem de rol aan die jij wenst.

Grafiek Lemmens Marketing

Jarenlange SEO ervaring

Ik heb als SEO specialist in Doetinchem aan bureauzijde (De Nieuwe Zaak) én klantzijde (Haarshop.nl) gewerkt. Ik beschik dus niet alleen over SEO kennis, maar weet ook hoe je dit in de praktijk goed kunt toepassen. Bovendien geeft mijn eigen blog, Spellenwijs.nl, me veel inzichten in wat wel en niet werkt op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Resultaten analyseren met SEO Specialist

Kleinschalig & persoonlijk

Tevens ben ik geen ‘groot SEO bureau’. Niks ten nadele van hun werk, maar je zit er vaak vast aan interne protocollen, meerdere contactpersonen en een hoger uurtarief. Bij mij is het kleinschaliger en persoonlijker. Vanaf de kennismaking tot aan het analyseren van de resultaten schakel je alleen met mij.

Interesse in mij als SEO specialist?

Ik ben gevestigd in Doetinchem, maar bied mijn SEO diensten natuurlijk ook elders aan. Wil je dus eens kennismaken, heb je nog vragen of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op!